Ja, absoluut. In de Admin-gedeelte van de website kunt u uw eigen logo uploaden. Daar kunt u er tevens voor zorgen dat ontvangers die op de knop "Weigeren" klikken worden doorgezonden naar een pagina op uw eigen site. Dat geeft vertrouwen en u kunt er op die pagina op aandringen om toch zsm contact op te nemen.
Iedere klant beschikt over een Admin-gedeelte waar niet alleen getoond wordt hoeveel emails u per maanden verzonden heeft, maar waar ook alle verzonden emails en hun audittrail terug te vinden zijn.
Ja zeker, een aangetekende email heeft dezelfde juridische status als een aangetekende brief.
U kunt in de Admin-omgeving zelf bepalen hoeveel dagen een aankondigingsbericht geldig blijft voordat het vervalt. U kunt een periode tussen 1 en 365 dagen kiezen. Wanneer een bericht vervalt (dus niet wordt opgehaald) ontvangt u een bericht via email.
Met deze plug-in kunt u aangeven dat bepaalde emails via ZekerMailen verzonden moeten worden. De Outlook plug-in regelt dan de rest. Vragen over de installatie? Neem contact met ons op via de Contact-pagina. Wij helpen u graag verder.

Download plug-in
Zeker! Veiligheid van uw gegevens en zekerheid omtrent de door u verzonden berichten heeft bij ons de allerhoogste prioriteit. Daarom worden de emails via het beveiligde SMTP-protocol verzonden en slaan wij de inhoud van de mail en de bijlage niet op, wij bewaren uitsluitend de fingerprint en audittrail op onze goed beveiligde, Europese servers.
In principe kunt u zelf voor iedereen binnen uw organisatie een user account aanmaken. Er is steeds één administrator account per abonnee.
Er zijn meerdere mogelijkheden:
- handmatig: u kunt in iedere emailclient de string ".zekermailen.nl" achter het adres van de ontvanger plaatsen. Dat is al voldoende om uw eerste aangetekende berichten te versturen
- via het ZekerMailen.nl portal: in het portal is een mailclient aanwezig waarmee u opgemaakte emails als aangetekend bericht kunt verzenden.
- met de Outlook-plugin: met deze gratis plugin integreert u de ZekerMailen.nl functionaliteit in uw Outlook clients.
- via de web service: voor grotere volumes kunt u gebruik maken van onze web service. Neem contact met ons op voor de documentatie.
Ja, natuurlijk! Vul uw emailadres hier in en u ontvangt de voorbeeld mails en het bijbehorende Bewijs van ontvangst.
De verzender van dit bericht hecht er waarde aan om er zeker van te zijn dat dit bericht bij de juiste persoon en in ongewijzigde vorm afgeleverd wordt. Daarom gebruikt de verzender ZekerMailen.nl de digitale versie van aangetekende post. Wij staan als onafhankelijke derde tussen verzender en ontvanger en zorgen er voor dat alle partijen het verzonden bericht kunnen vertrouwen.
- U kunt het bericht accepteren. Kort nadat u dit gedaan heeft ontvangt u het eigenlijke bericht met eventuele bijlage.
- U kunt het bericht weigeren. In dat geval stellen wij de verzender van dit feit op de hoogte zodat deze weet dat hij u op een andere wijzen moet contacten.
In het bericht dat u ontvangen heeft staat een identificatienummer. Kopieer dit nummer, ga op deze website naar het scherm "Controleer bericht", plak het nummer daar in het vakje en klik op "Controleren". U ziet daarna meteen of het bericht inderdaad via ZekerMailen.nl verzonden is en wie de afzender is.